Ο βουλευτής και υποψήφιος της ΝΔ, Γρηγόρης Ψαριανός, προχώρησε σε μια χυδαία ανάρτηση σχολιάζοντας φωτογραφία από τη Βουλή της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου. Στη συνέχεια ζήτησε και τα «ρέστα» για τις αντιδράσεις «αδυνατώντας» να καταλάβει το λόγο αυτών και τελικά ζήτησε «συγγνώμη από το Εφάκι» γιατί μιλούσε «τρυφερά». 

Ads

Στην πρώτη ανάρτησή του στο Facebook, σχολιάζοντας φωτογραφία της υπουργού, ο υποψήφιος της ΝΔ ανέφερε: «Γιατί ρε Σεξιστές; Εγώ που είμαι εντελώς πολίτικαλι κοκορέτς διαφωνώ με τοιούτους αφορισμούς. Μ’ αρέσει το γκομενάκι. Μουτς, μωρό μου! Μην ακούς κανέναν, γκοου ον, κήπ γκοινγκ εντ ντου δε ράιτ τζομπ».

Σε δεύτερη ανάρτηση του και πάλι στο Facebook ανέφερε: «έγραψα κάτι πολύ γλυκό και τρυφερό για την σ. Αχτσιόγλου και κάτι τύποι -πολιτικαλ κοκορετς- το θεωρούν … εμετικό! Μα, πουρκουά; Περκέ; Γουάι; Γιατί με υβρίζουν οι εκλεκτοί συνάδελφοι;».

image

Ads

image

Ολοκληρώνοντας το παραλήρημα, το βράδυ της Δευτέρας επανεμφανίστηκε στο Twitter, αυτή τη φορά, με δύο νέες αναρτήσεις στις οποίες ανέφερε: «Λοιπόν, απαντώντας σε τουιτ κάποιου έγραψα ότι δεν συμφωνώ με αναρτήσεις που “σχολιάζουν κακοβούλως” ωραία κορίτσια. Και έγραψα ” εμένα, πάντως, μ’ αρέσει, το γκομενάκι!…” Η συγκεκριμένη λέξη θεωρήθηκε προσβλητική; Εάν έτσι εξελήφθη, συγνώμη από το Εφάκι. Τρυφερά το είπα». Και συμπλήρωσε μετά από λίγα λεπτά: «Η πολλή κορεκτίλα, συμπλήρωσα κάπου, σκοτώνει. Τον έρωτα, το χιούμορ, την πλάκα, την ειρωνεία, την τρυφερότητα, τον θυμό, την διαφωνία και την συμφωνία. Τα κακόβουλα λογισμικά είναι εγκατεστημένα μέσα στα αραχνιασμένα κεφάλια και καταστρέφουν, γενικώς και όχι μόνο τους φορείς».

image