Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σύλληψης του Σέρβου συνελήφθη με τα 135 κιλά κοκαΐνης σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος.

Ads

Στο βίντεο, που δημοσίευσε το Star, ο 33χρονος Μάρτιν Ματιάσεβιτς φαίνεται να κινείται αμεριμνος, με μια φορμα και ένα τζοκει. Βγηκε από το καταστημα οπου εκανε τα ψωνια του και πηγε προς το ψυγειο να παρει ένα αναψυκτικο.

Αν και κοιτάζει έναν άνδρα που βρίσκεται από πίσω του, δεν αντιλαμβάνεται πως πρόκειται για αστυνομικό, μέχρι τη στιγμή που τον ακινητοποιεί ξαφνικά, περνώντας τα χερια του από πισω. Πριν ο 33χρονος προλαβει να αντιδρασει, βρισκεται πεσμενος στο εδαφος και περικυκλωμένος από πέντε κρυφούς αστυνομικούς της δίωξης ναρκωτικών, οι οποίοι τον ψαχνουν μηπως εχει πανω του καποιο οπλο. 

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τον βάζουν σε ένα από τα αυτοκίνητα και τον μεταφέρουν στο πολυτελες διαμερισμα στη Βαρκιζα οπου εμενε και ηταν κρυμμενα τα ναρκωτικα αξιας 15 εκατομμυριων ευρω. Ο Σερβος εμφανίζεται ως ο αποθηκαριος του μεγάλου κυκλώματος ναρκωτικών. Για την υπόθεση καταζητείται ένα ακόμη άτομο, 35 ετών, με το όνομα Ιβάν, ο οποίος φέρεται και ως ο βασικός έμπορος των ναρκωτικών, ενώ παρουσιαζόταν ως επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην Ελβετία και την Κροατία. Για τις μετακινήσεις του χρησιμοποιούσε υπερπολυτελή αυτοκίνητα, όπως Πόρσε, προσπαθώντας να υποστηρίξει τον ρόλο του businessman.