Βίντεο από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος ενός ψιλικατζίδικου «συλλαμβάνουν» με τη βοήθεια περαστικών τον άντρα που προσπάθησε να ληστέψει το μαγαζί ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Ads

Το απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε χθες το βράδυ στο Παλαιό Φάληρο. Δυο ληστές εισέβαλαν στο ψιλικατζίδικο και με την απειλή καλάσνικοφ προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον υπάλληλο και τον ιδιοκτήτη. 

Εκείνοι αντέδρασαν, ακολούθησε συμπλοκή και ο ένας από τους δράστες διέφυγε πεζός. Ο δεύτερος όμως πιάστηκε στα χέρια με τον ιδιοκτήτη και τον υπάλληλο, ενώ περαστικοί που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει μπήκαν μέσα και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον δράστη. 

Ο δράστης πυροβόλησε επτά με οκτώ φορές στον αέρα, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Οι πολίτες κατάφεραν μετά από μάχη να ακινητοποιήσουν τον ληστή και να τον «συλλάβουν». 

Ads

Στο σημείο έφθασε και η ΕΛ.ΑΣ., η οποία συνέλαβε τον δράστη και τον μετέφερε στον «Ευαγγελισμό», όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου ατόμου που συμμετείχε στην απόπειρα ληστείας.