Πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη λοταρία του Υπουργείου Οικονομικών και ήδη αναδείχθηκαν οι πρώτοι 1.000 τυχεροί που κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας, ακατάσχετα και αφορολόγητα.

Ads

Παράλληλα, κληρώθηκαν και 1000 επιλαχόντες.

Η κλήρωση έγινε με 2.000 λαχνούς, αφορά 4,5 εκατομμύρια ΑΦΜ και 8 εκατομμύρια συναλλαγές, ενώ το συνολικό ύψος των συναλλαγών είναι 2,1 δισ. ευρώ

Για επιπλέον 2 δισ. ευρώ στη φορολογική συγκομιδή από την αύξηση της χρήσης του πλαστικού χρήματος, μίλησε η υφυπουργός Οικονομικών. 

Ads

Από την πλευρά του ο διοικητής της ΑΑΔΕ, επεσήμανε ότι η δημόσια κλήρωση αποτελεί ένα επιπλέον έμπρακτο κίνητρο για διαφάνεια στις συναλλαγές.

Ο διαδικτυακός τόπος της Α.Α.Δ.Ε, (www.aade.gr) όπως ήταν αναμενόμενο δέχεται μεγάλη επισκεψιμότητα με αποτέλεσμα να «πέφτει», σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι πρώτοι 1.000 τυχεροί που κέρδισαν από 1.000 ευρώ αναδείχθηκαν στην πρώτη πρώτη κλήρωση του προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων με βάση τις αποδείξεις των δαπανών που έχουν κάνει οι φορολογούμενοι μέσω καρτών.

Η λοταρία στο εξής θα διεξάγεται κάθε μήνα και πρόκειται για χρήματα αφορολόγητα και ακατάσχετα.

Οι φορολογούμενοι που θα κερδίζουν, θα λαμβάνουν ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο, στο λογαριασμό τους στο Taxisnet.

Αν κερδίσει, τα 1.000 ευρώ θα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο ενδιαφερόμενος στο Taxisnet.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
• Πρεμιέρα για τη λοταρία αποδείξεων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Σημειώνεται ότι οι τυχεροί που κέρδισαν θα πρέπει -αν δεν το έχουν ήδη κάνει- να δηλώσουν τον τραπεζικό τους λογαριασμό στο TAXISnet προκειμένου να λάβουν τα 1.000 ευρώ.

Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι ο ενδιαφερόμενος να εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος του λογαριασμού.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αν κερδίσατε.