«Λέει ο νέος δήμαρχος Μαραθώνα ότι θα μας φέρει τους ευυπόληπτους πλούσιους. Δεν έχουμε ούτε αποχέτευση αλλά θα φτιάξουμε μαρίνες. Αποχέτευση δεν έχουμε… έρχεται ο ‘αχόρταγος’  κάθε τρεις και λίγο και παίρνει κατοστάρικα. Αυτός είναι ο πολιτισμός», δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα, που έχει εξοχικό στη Νέα Μάκρη, σε μια αναφορά της για τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε επί της αρχής στη Βουλή. Ο Ψινάκης ανέφερε πως θα φέρει στην περιοχή πλούσιους από όλο τον πλανήτη για να βοηθήσουν…

Ads

Ο Ηλίας Ψινάκης στο Δημαρχείο Μαραθώνα όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γνωριμία με τους υπαλλήλους στο Δήμο ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Γεια σας. Είμαι ο Ηλίας και για τα επόμενα πέντε χρόνια θα με φάτε στη μάπα…», ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως όλο το καλοκαίρι «έτρεχε τα Σαββατοκύριακα σαν τον τρελό και έβρισκε διάφορους επώνυμους από όλο τον πλανήτη και είναι όλοι πρόθυμοι να βοηθήσουν».

Επίσης είπε πως ο δήμος είναι ένα «μπουρδέλο», για την ακρίβεια πρόσθεσε ένα «ακατάστατο μπουρδέλο». Επίσης ζήτησε από τους εργαζόμενους να είναι ευγενικοί με τους πολίτες, ντυμένοι σωστά όπως αρμόζει στον χώρο εργασίας και να είναι καθαροί και λουσμένοι. Καταλήγοντας ζήτησε από τους δημοτικούς υπαλλήλους να τον φωνάζουν «Ηλία και όχι δήμαρχο». «Εγώ είμαι μάνατζερ και όχι δήμαρχος», είπε.