Την τοποθέτηση της Αλέκας Παπαρήγα στη θέση της επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ ανακοίνωσε την Πέμπτη ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στη Βοιωτία και στη Β’ Αθηνών.
 

Ads

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας υποψήφιοι θα είναι οι: Γιώργος Μαργαρίτης, Θοδωρής Χιώνης, Γιώργος Γκικόπουλος, Παύλος Ορκόπουλος, Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, Κώστας Πετρόπουλος, Γιάννης Πρωτούλης, Μαιρήνη Στεφανίδη, Μάκης Παπαδόπουλος, Λουίζα Ράζου και Νίκος Σοφιανός.
 
Υποψήφια στην Α’ Αθήνας θα είναι η Λιάνα Κανέλη, ενώ ο Θανάσης Παφίλης και ο Σπύρος Χαλβατζής θα είναι υποψήφιοι στη Β’ Αθήνας.
 
Ο γγ του ΚΚΕ κάλεσε τον ελληνικό λαό να σκεφθεί πολύ σοβαρά τις εναπομείνασες 17 ημέρες έως τις κάλπες ότι «τελικά δεν μπορούν να του προσφέρουν τίποτα δυνάμεις που κινούνται στον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, που έφερε τον λαό εδώ που είναι σήμερα, δυνάμεις που προσκυνούν την ΕΕ, η οποία εγγυάται την πάση θυσία υλοποίηση της στρατηγικής που ισοπεδώνει τα δικαιώματά του».
 
«Αν ο λαός θέλει ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του, τότε χρειάζεται λαϊκή συμμαχία που θα τη διεκδικήσει και θα την επιβάλει» σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας.