Στο πλευρό των ΜΑΤ επέλεξε να βρεθεί η ΟΝΝΕΔ το βράδυ της Τετάρτης για να «τιμήσει τον καθημερινό αγώνα τους» και να διαμηνύσει ότι «δεν θα επιτρέψει κανένα άβατο στην Ελλάδα που μας αξίζει».

Ads

Η επίσκεψη που έγινε ακριβώς την επόμενη ημέρα της επετείου της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα στα Εξάρχεια, έλαβε χώρα – «συμβολικά» κατά την ΟΝΝΕΔ –  σε λεωφορείο των ΜΑΤ. 

Διαβάστε: 

Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν μάλιστα τα ηγετικά στελέχη της ΟΝΝΕΔ, δηλαδή: ο Πρόεδρος της Οργάνωσης, Κώστας Δέρβος, ο Αντιπρόεδρος Παύλος Μαρινάκης, καθώς και ο τομεάρχης Δημόσιας Τάξης Βαγγέλης Αυγέρης.

Στη σχετική ανακοίνωση της δε, η ΟΝΝΕΔ, υποστηρίζει ότι η οργάνωση με αυτό τον τρόπο «εκφράζει τη θέση της, μακριά από κομματικά γραφεία, έξω στην κοινωνία». 

Και η διαφωτιστική δήλωση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ προς τους άνδρες των ΜΑΤ: 

«Αντιμετωπίζετε, στη χειρότερη εξέλιξή τους, αυτούς που εμείς αντιμετωπίζαμε στα πανεπιστήμια. Αυτούς που σκοτώνουν τον χρόνο τους, καταστρέφοντας και βανδαλίζοντας, με τις πλάτες των ιδεολογικών τους συμμάχους που σήμερα κυβερνούν. 

Ως ΟΝΝΕΔ, τιμάμε τον καθημερινό αγώνα σας, ενώ σκοπεύουμε να κάνουμε τα πάντα για να προβάλουμε τα αιτήματά σας. Δεν φοβόμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με το κατεστημένο των ιδεοληψιών. Με τις δυνάμεις μας, δεν θα επιτρέψουμε κανένα άβατο στην Ελλάδα που μας αξίζει».