Τελικά δεν υπήρξε απόπειρα βιασμού εναντίον της 25χρονης κοπέλας στο Πεδίο του ‘Αρεως, όπως ξεκαθάρισε η ίδια στην αστυνομία.

Ads

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», οι λόγοι που η κοπέλα προχώρησε σε αυτήν την ψευδή καταγγελία είναι προσωπικά οικογενειακά προβλήματα.

«Τον τελευταίο ένα χρόνο αντιμετωπίζω σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και κατ’ επέκταση αυτό έχει οδηγήσει σε συχνές εντάσεις με το φίλο μου, με τον οποίο διατηρούμε σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια. ‘Εχω απομακρυνθεί από το οικογενειακό μου περιβάλλον και μένουμε μαζί στο Περιστέρι και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε τον Μάιο του τρέχοντος έτους», ανέφερε στην ομολογία της, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Αυτή ήταν μία απόφαση που την πήρα με δυσκολία λόγω της ηλικίας μου και στην πορεία άρχισα να τη σκέφτομαι ακόμη περισσότερο. Συνεπώς, έπειτα από συζητήσεις, οι οποίες δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για εμένα σχετικά με την ακύρωση του γάμου μας τουλάχιστον προσωρινά, αποφάσισα να προβώ σε ενέργεια που θα μου έδινε κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να απομακρυνθώ από τον ίδιο και σταδιακά να επιστρέψω στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Κατόπιν των ανωτέρω, την 11-4-2018 είπα ό,τι είπα στους αστυνομικούς», ανέφερε η νεαρή νοσηλεύτρια στη συμπληρωματική της κατάθεση στους αστυνομικούς, στην οποία παραδέχτηκε πως δεν υπήρξε ποτέ απόπειρα βιασμού.

Ads

Υπενθυμίζεται, ότι μετά την πρώτη καταγγελία της κοπέλας, τα ΜΜΕ επιδόθηκαν σε ένα «κρεσέντο» τρομολαγνείας το οποίο συνοπτικά περιέγραφε ένα «βασίλειο» «ανομίας» και εγκληματικότητας γενικώς και ειδικά στο Πεδίο του ‘Αρεως.

Τα κενά στην αρχική κατάθεση

Οι αστυνομικοί είχαν ζητήσει τα σκισμένα ρούχα της νεαρής ώστε να σταλούν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προς αναζήτηση DNA του υποτιθέμενου δράστη.

Ωστόσο, από τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν προέκυψε κανένα ίχνος που να καταδεικνύει πως της επιτέθηκε κάποιος άγνωστος άνδρας. Αναλόγως άκαρπη ήταν και η προσπάθεια συλλογής οπτικού υλικού από κάμερες στην περιοχή, δεδομένου του ισχυρισμού της κοπέλας ότι ο άνδρας που της επιτέθηκε έφυγε με μηχανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η νεαρή νοσηλεύτρια από την πρώτη στιγμή που κατήγγειλε το υποτιθέμενο συμβάν είχε αρνηθεί την εξέτασή της από τον ιατροδικαστή. Η άρνησή της παραξένεψε τους αστυνομικούς, οι οποίοι έκαναν λόγο εξαρχής για «κενά» στην κατάθεση της. Οι ίδιες αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως τα σημάδια σε διάφορα σημεία του σώματός της τα έκανε η ίδια με ένα νυστέρι που πήρε από την κλινική όπου εργάζεται ως βοηθός οδοντιάτρου.

«Χρησιμοποίησα και τον ψυχίατρο, ούτως ώστε μετά το συμβάν να μου δημιουργηθεί μία υποτιθέμενη απέχθεια για τους άνδρες, για να μην μπορώ να παντρευτώ. ‘Ηθελα απλά να μην παντρευτώ», υποστήριξε η ίδια στους αστυνομικούς που της πήραν συμπληρωματική κατάθεση. «Το έκανα για να γυρίσω στην οικογένειά μου», πρόσθεσε η 25χρονη.

Τα πράγματα περιπλέχθηκαν, όταν μετά την πρώτη ομολογία πως δεν υπήρξε απόπειρα βιασμού, η νεαρή άλλαξε εκ νέου την υπόθεση, προσλαμβάνοντας δικηγόρο και υποστηρίζοντας πως «δεν» είχε αλλάξει την αρχική καταγγελία της για απόπειρα βιασμού.