Ομολόγησε ότι μαζί με την μητέρα της έπνιξαν και στη συνέχεια πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων το μωρό της, η 19χρονη που συνελήφθη για την υπόθεση της Πετρούπολης. Μαζί με την 19χρονη συνελήφθη και η 54χρονη μητέρα της. Το DNA της νεαρής κοπέλας ταυτοποιήθηκε με αυτό του νεκρού βρέφους.

Ads

Σε βάρος της 19χρονης και της 54χρονης μητέρας της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία. Οι δύο κατηγορούμενες οδηγήθηκαν στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Πέμπτη.

Οι δύο γυναίκες πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Πέμπτη, με τον συνήγορό τους να ζητεί μετατροπή της κατηγορίας σε παιδοκτονία για την 19χρονη και συνεργία σε ανθρωποκτονία για τη μητέρα της. 

Παράλληλα, θα ζητηθεί ο διορισμός ψυχιάτρου πραγματογνώμονα, καθώς η υπεράσπιση υποστηρίζει πως η 19χρονη πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ads

Στην ομολογία της η νεαρή γυναίκα είπε ότι η εγκυμοσύνη της ήταν ανεπιθύμητη, με μια περιστασιακή σχέση, ότι κατάλαβε πώς ήταν έγκυος στον 7ο μήνα της κύησής της και ότι γέννησε στη μπανιέρα του σπιτιού. 

«Δεν το είπα στη μητέρα μου για να αποφύγω την αντίδρασή της. Στις 11:30 το βράδυ ξεκίνησε η διαδικασία του τοκετού. Η μητέρα μου με βοήθησε στον τοκετό, εγώ τύλιξα με κορδόνι τον λαιμό του νεογέννητου και έφραξα το στόμα του με κομμάτια χαρτιού».

Από την πλευρά της, η μητέρα φέρεται να υποστηρίζει ότι πράγματι βοήθησε την κόρη της να γεννήσει και ότι ήταν εκείνη που έριξε το μωρό στα σκουπίδια, αφού η κόρη της ήταν στο κρεββάτι.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη τους, έχοντας συλλέξει DNA από τις δύο γυναίκες, οι οποίες διέμεναν σε κοντινή απόσταση από τον κάδο που βρέθηκε πεταμένο το βρέφος. Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας είχε καταγράψει τη στιγμή που ένα άτομο πετά το βρέφος στον κάδο απορριμμάτων.