Απαράδεκτες χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τις επιθέσεις κατά όσων πρωτοστατούν στη συγκέντρωση με σύνθημα «Παραιτηθείτε», την Τρίτη στο Σύνταγμα, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι δεν συμμετέχει στη διοργάνωση της συγκέντρωσης.

Ads

«Η Νέα Δημοκρατία έχει διευκρινίσει ότι δεν συμμετέχει στη διοργάνωση της αυριανής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας “ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ” στην Πλατεία Συντάγματος», τονίζει η Πειραιώς σε ανακοίνωσή της. 
 
«Θεωρούμε, όμως, απαράδεκτες τις επιθέσεις που δέχονται όσοι πρωτοστατούν σε αυτήν την πρωτοβουλία. Είναι αυτονόητο το δικαίωμα των πολιτών να οργανώνουν συγκεντρώσεις και να εκφράζουν τις απόψεις τους με δημοκρατικό τρόπο», προσθέτει. 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσκληση για συμμετοχή σε συγκέντρωση με σύνθημα «Παραιτηθείτε», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 20.00 στην πλατεία Συντάγματος, απευθύνει ομάδα πολιτών μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

«Όλοι οι πολίτες οι οποίοι ανήκουμε στο δημοκρατικό τόξο δεν ανεχόμαστε άλλο αυτό το εθνικολαϊκιστικό μόρφωμα της αριστερο – δεξιάς συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ» αναφέρουν οι διοργανωτές στο διαδικτυακό τους κάλεσμα.

Ads