Ο πόλεμος καλά κρατεί μεταξύ της Πλεύσης Ελευθερίας και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τη μάχη να διεξάγεται σε ανώτατο επίπεδο και συγκεκριμένα μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου από τη μία και της Δέσποινας Κουτσούμπα από την άλλη. Στο τελευταίο επεισόδιο το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ απαιτεί συγγνώμη από την πρώην πρόεδρο της Βουλής.

Ads

«Να εμφανίσει στοιχεία για τις γελοίες κατηγορίες της και να τα προσκομίσει στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης (ή άλλο αρμόδιο όργανο), αλλιώς να τις αποσύρει και να ζητήσει συγγνώμη», γράφει συγκεκριμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νεολαίοι αποχωρούν από το κόμμα της Ζωής με καταγγελίες
Πως απαντάει η Ζωή στις καταγγελίες των νέων της Πλεύσης Ελευθερίας
Για συκοφαντική δυσφήμιση κατηγορεί την Κωνσταντοπούλου η Κουτσούμπα
•  Ζωή κατά Δέσποινας Κουτσούμπα και ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά Πλεύσης Ελευθερίας
Νέο επεισόδιο στον πόλεμο Ραχήλ – Ζωής

Πώς ξεκίνησαν όλα;

Όλα ξεκίνησαν με μία ανάρτηση του στελέχους της Πλεύσης Ελευθερίας Διαμαντή Καραναστάση, στο Facebook, ο οποίος έγραψε για την Δέσποινα Κουτσουμπά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

Ads

«Δέσποινα Κουτσούμπα: Περιφεριάκή σύμβουλος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Πρόσφατα προσπάθησε να εξαγοράσει άλλον φίλο καλλιτέχνη. Κάνοντας την ατζέντισα του δημοσιογράφου Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου, με πρόφαση να παραδοθούν στον τελευταίο μαθήματα… ορθοφωνίας(!!). Σε ένα από τα πολλά μηνύματα της αναφέρει ότι είναι κρίμα να αρνηθεί. Έγραψε ότι ο καλλιτέχνης θα πάρει “ΤΑ λεφτά” αν δεχθεί.»

Την ανάρτηση αναδημοσίευσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόσο στον προσωπικό της λογαριασμό όσο και στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος της, ενώ ακολούθησε και μία συνέντευξη που άφηνε αιχμές ότι πίσω από τις αποχωρήσεις μετά καταγγελιών νεολαίων της Πλεύσης, βρίσκεται μεταξύ άλλων και η Δέσποινα Κουτσούμπα.

Η ίδια απάντησε καταγγέλοντας κιτρινισμό και ψεύδη. Η απάντηση της όμως δεν έφερε τη λήξη των εχθροπραξιών.

Στη νέα της τοποθέτηση η Δέσποινα Κουτσούμπα αναφέρει:

Δήλωση για τις συνεχιζόμενες αθλιότητες της Ζ. Κωνσταντοπούλου

Έχουν περάσει 10 μέρες από τη στιγμή που δημοσιοποίησα τα τεκμήρια που αποδεικνύουν, πέρα από κάθε αμφιβολία, τη γελοιότητα και το ψεύδος των κατηγοριών που έχει εξαπολύσει εναντίον μου η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το περιβάλλον της. Μετά από 10 μέρες, αντί να αποσύρει τα ανυπόστατα ψεύδη και τις συκοφαντίες, χωρίς καμιά ντροπή, συνεχίζει την επίθεση λάσπης, αποκαλώντας εμένα και τον σύζυγό μου «λαμόγια της αριστεράς» (συνέντευξη στον ΣΚΑΪ 5/1) και εμένα «δημόσιο υπάλληλο που διακινεί μαύρο χρήμα» (συνέντευξη στην ertopen 5/1).

Απαιτώ από την Ζ. Κωνσταντοπούλου να εμφανίσει στοιχεία για τις γελοίες κατηγορίες της και να τα προσκομίσει στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης (ή άλλο αρμόδιο όργανο), αλλιώς να τις αποσύρει και να ζητήσει συγνώμη.

Βέβαια, αν είχε οποιοδήποτε δεδομένο που να στοιχειοθετεί αυτά που λέει, θα το είχε ήδη καταθέσει, αντί να περιφέρει ανυπόστατες καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα τηλεοπτικά πλατώ.

Αποδεικνύεται ότι η κ. Κωνσταντοπούλου μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε ψέμα ή τερατολογία για να χτυπήσει όποιον θεωρεί πολιτικό της αντίπαλο. Το ότι ανάγει σε πολιτικό της αντίπαλο την μαχόμενη αριστερά, και με έμφαση την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι κάτι που θα πρεπε να προβληματίσει όσους και όσες ακόμη πιστεύουν ότι υπάρχουν «από μηχανής σωτήρες» ή ότι αρκεί ο θολός αντιμνημονιακός λόγος, χωρίς καμία ταξική αναφορά, χωρίς διάθεση σύγκρουσης με τους εκπροσώπους του κεφαλαίου και ρήξη με την ΕΕ, για να απαλλαγούμε από το μνημονιακό ζυγό.

Για τις πολιτικές αιτίες της επίθεσης, παραπέμπω στην ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Για τα υπόλοιπα, θα ήθελα να θυμίσω απλώς στην κ. Κωνσταντοπούλου ότι δεν είμαστε ίδιες. Έκαστη εφ’ ω ετάχθη.

Δέσποινα Κουτσούμπα

Το αναλυτικό ιστορικό της υπόθεσης, για τους λάτρεις της λεπτομέρειας, εδώ https://dkoutsoumpa.gr/2017/01/post=345/
(και ελπίζω να μη χρειαστεί να επανέλθω)