Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση απηύθυνε η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, με αντικείμενο πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδα Documento που την εμπλέκει στη λίστα Μπόργιανς. 

Ads

H Φώφη Γεννηματά ζητά από το Νίκο Βούτση την άμεση λήψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών ώστε η Βουλή να συμβάλει στη «διερεύνηση για την αποκάλυψη της σκευωρίας και των σκευωρών». 

Όπως λέει, «δεν πρέπει να επιτραπεί να αιωρείται άλλο η άθλια συκοφαντία, καθώς η επίθεση που σημειώθηκε εις βάρος της, με το δημοσίευμα, στην πραγματικότητα αποτελεί ένα σοβαρό πλήγμα στη λειτουργία της ίδιας της Δημοκρατίας».

Η Φώφη Γεννηματά προσθέτει ότι έχει διαψεύσει κατηγορηματικά και από την πρώτη στιγμή το περιεχόμενο του δημοσιεύματος.

Ads

«Δεν είχα και δεν έχω οποιοδήποτε κρυφό περιουσιακό στοιχείο ή εισόδημα. Τα περιουσιακά μου στοιχεία και όλες μου τις καταθέσεις τις αναφέρω τακτικά στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» που υποβάλλω κάθε χρόνο. Δεν έχω να κρύψω τίποτα» υποστηρίζει. 

«Πρόκειται για μια επιμελώς στημένη σκευωρία, με σαφή πολιτική στόχευση και ανύπαρκτα ηθικά όρια. Μια αήθη επίθεση που πλήττει και την ίδια τη λειτουργία της Δημοκρατίας», προσθέτει.