Την πρόσφατη επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας περιέγραψε σε συνέντευξη της η Ραχήλ Μακρή. Μάλιστα επιρρίπτει ευθύνες για την επίθεση αυτή στη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», που όπως υποστηρίζει την στοχοποίησε. 

Ads

«Την Τρίτη το βράδυ δέχτηκα στο στενό του Ευαγγελισμού, στο Κολωνάκι, μία επίθεση από έναν άγνωστο, ενώ βρισκόμουν μέσα στο αυτοκίνητό μου. Θεωρώ ότι δεν είναι μια επίθεση συνηθισμένη, σχετίζεται με την πολιτική μου δράση και ότι ήμουν εγώ», είπε στον Real FM, η Ραχήλ Μακρή. 

«Δεν είχε καλυμμένο το πρόσωπό του, ωστόσο, υπήρξαν κάποιες ύβρεις και μία σφοδρότητα, με την οποία χτυπούσε το αυτοκίνητο. Έσπασε τον καθρέφτη, φαινόταν επί τούτου ότι υπήρχε η πρόθεση από την πλευρά του να προκαλέσει ζημιές, προφανώς για λόγους εκφοβισμού, αφού βρισκόμουν εντός του αυτοκίνητου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η πρώην βουλευτής, που ίδρυσε τον νέο πολιτικό φορέα «Μέτωπο Νίκης», υποστήριξε ότι στοχοποιήθηκε και από τη σατυρική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ράδιο Αρβύλα».

Ads

«Στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν εκφράσεις, τις οποίες πρώτη φορά άκουσα στη σατυρική αυτή εκπομπή του ΑΝΤ1. Θεωρώ ότι σε τέτοιες εκπομπές, επειδή έχω στοχοποιηθεί πολύ τον τελευταίο καιρό, μετά την ανακήρυξη του Μετώπου, υπάρχει στοχοποίηση, από συγκεκριμένες εφημερίδες και συγκεκριμένη εκπομπή», είπε η ίδια και πρόσθεσε: 

«Δεν ποινικοποιώ καμία σάτιρα. Άλλο είναι η σάτιρα και άλλο είναι αυτό, το οποίο έγινε. Πολλές φορές είναι τόσο έντονη η τηλεόραση που χειραγωγούν και προτρέπουν. Δεν παρεξηγώ, όταν δεν είναι σάτιρα και είναι στημένο και έχει συγκεκριμένη σκοπιμότητα, γιατί έχω συγκεκριμένα ενοχλήσει συγκεκριμένα κέντρα. Θεωρώ ότι με τον τρόπο τους, έμμεσα και εκ του πονηρού επηρεάζουν ένα κοινό».

Σύμφωνα με την ίδια, «δεν είναι πλάκα να αποκαλούν χυδαία και να παρουσιάζουν με χυδαίο τρόπο τη δημιουργία ενός πολιτικού φορέα από ένα πολιτικό πρόσωπο, εκλεγμένο από τον ελληνικό λαό. Να ξέρουμε ποια είναι τα όρια της πλάκας».