Ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά ο κ. Τασούλας ανακοίνωσε την αναστολή όλων των εργασιών της Βουλής για την τρέχουσα εβδομάδα, ενώ, όπως ανακοίνωσε από το βήμα του κοινοβουλίου ο πρόεδρος του σώματος, σε ειδική συνεδρίαση που θα συναποφασιστεί, η Βουλή θα τιμήσει την μνήμη της.

Ads

Ο κ. Τασούλας, σημείωσε ότι πρέπει να «αποφασίσουμε στοιχειωδώς την διακοπή των εργασιών του κοινοβουλίου γι’ αυτή την εβδομάδα ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στην μνήμη της». Πρόσθσε πως «συνομίλησα με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και συμφωνήσαμε ώστε να παγώσει το νομοθετικό έργο αυτή την εβδομάδα και με τα υπόλοιπα κόμματα να παγώσει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος».

Αναφερόμενος στην ειδική συνεδρίαση της Βουλής επισήμανε ότι θα γίνει στην μνήμη μιας “σημαντικής πολιτικού, άξιας γυναίκας, αφοσιωμένης μητέρας, αγαπητής συναδέλφου” που “μέχρι την τελευταία στιγμή στα μάτια όλων μας ήταν φέρελπις”.

Μάλιστα ο Κώστας Τασούλας όπως είπε κατέθεσε λουλούδια στο έδρανο που καθόταν η Φώφη Γεννηματα, ενώ στην Βουλή τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της.

Ads

image

image

image

image

image