Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη μετά τη νέα καταδίκη της για την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών.

Ads

Σύμφωνα με δήλωση της, η οποία έγινε γνωστή μέσω της νομικής εταιρείας στην οποία έχει αναθέσει την υπόθεση, η Βίκυ Σταμάτη επικαλείται την ανάγκη να προστατεύσει το ανήλικο παιδί της.

Η δήλωση της είναι η εξής: «Καταδικάστηκα άδικα δύο φορές από την Δικαιοσύνη, μόνον και μόνον επειδή φέρω το όνομα του συζύγου μου ‘Τσοχατζοπούλου’. Από τα βάθη της ψυχής μου σπαράζω αλλά ο ιστός της οικογένειάς μου έχει πλέον διαρραγεί και ως εκ τούτου έχω την ηθική υποχρέωση απέναντι στο μοναδικό παιδί μας να προχωρήσω στη λύση του γάμου μας με τον άνδρα τον οποίο λάτρεψα, λατρεύω, σέβομαι και θα σέβομαι, θαύμασα και θα θαυμάζω. Αυτό μου το επιβάλλει η διαφύλαξη της ψυχής του ανηλίκου παιδιού μου αλλά και γενικότερα της οικογενειακής ισορροπίας, όση αυτή που έχει απομείνει. Υψώνω το ανάστημά μου απέναντι στην ωμότητα, την αδικοπραξία του συστήματος, που στυγνά και ολόψυχρα μας εκτέλεσε. Η ποινή εκτελέστηκε».

Ο Τσοχατζόπουλος το έμαθε στο δικαστήριο

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος ενημερώθηκε για την απόφαση της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη ενώ βρισκόταν στο Εφετείο.

Ads

image

Η «ευγενική» χειρονομία της Σταμάτη προς τους δημοσιογράφους

Αποχωρώντας από το σπίτι της στο Χαλάνδρι το απόγευμα της Τετάρτης για το Εφετείο, η Βίκυ Σταμάτη φρόντισε να φιλοδωρήσει τους δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που βρίσκονταν στο σημείο με μία «ευγενική» χειρονομία, καθώς, χωρίς να πει κουβέντα, απλά σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο…

Φτάνοντας στο Εφετείο, η Βίκυ Σταμάτη μπήκε στην αίθουσα που εκείνη την ώρα βρισκόταν σε διακοπή και κάθισε λίγο πίσω από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος προσπάθησε να της μιλήσει, χωρίς να πάρει καμία απάντηση απο εκείνη.

Η Σταμάτη θα παραμείνει απόψε το βράδυ στο Μεταγωγών και αύριο το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού, βάσει της απόφασης του δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η σύζυγος του Βίκυ Σταμάτη, η κόρη του Αρετή και οι άλλοι συγκατηγορούμενοι του, επέστρεψαν χθες, στη φυλακή, με απόφαση του πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.