Τη δική του απάντηση έδωσε ο Σωκράτης Μάλαμας μετά από τον χαμό που ξέσπασε τις τελευταίες ώρες στα social media γύρω από το όνομα του.

Ads

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης εδώ και πολλές ώρες γιατί διέκοψε τη χθεσινοβραδινή συναυλία του στο Πέραμα Ρεθύμνου, ζητώντας να κατέβει το πανό «Βιαστής Είναι», που αναφέρεται στην αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Σωκράτης Μάλαμας σταμάτησε τη συναυλία εκείνη την ώρα και αφού τόνισε ότι συμφωνεί απολύτως με το μήνυμα του πανό, ζήτησε να κατέβει και να ανέβει αργότερα, λέγοντας ότι του αποσπά την προσοχή.

Η κίνηση αυτή δημιούργησε ποικίλες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής φρόντισε με ανάρτηση του να ξεκαθαρίσει την θέση.

Ads

Η ανάρτηση του:

«Η νομική κουλτούρα και η κυβερνητική , παίζουνε λάθος ποδόσφαιρο στο γήπεδο και πετάνε τη μπάλα στις κερκίδες , κάπως έτσι . Κοίταξε, μ´αρέσει και συμφωνώ με το σύνθημα , αλλά δε θέλω να υπάρχει αυτό το πράγμα πάνω μας . ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ, να μην το βλέπω . Αποσπάται η προσοχή μου πάρα πολύ.

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ,
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ
ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ»