Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίες, προχώρησε χθες σε μια κίνηση, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε άρθρο της ιστοσελίδας meaculpa.gr, το οποίο περιείχε ονόματα μαθητών-μεταναστών ενός νηπιαγωγείου και αναφερόταν σε «σοκαριστικό κατάλογο».

Ads

Η αντιπολίτευση ζήτησε την διαγραφή του, ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, δήλωσε σήμερα πως «η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν ένα λάθος. Ήταν ένα λάθος που αναγνώρισε μεν ωστόσο οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα γίνουν ανεκτά».

Το θέμα σχολιάστηκε εκτενώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ορισμένους χρήστες μάλιστα, ακόμη και διάσημους, να σπεύδουν να υπερασπιστούν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Έτσι, μετά την Αφροδίτη Λατινοπούλου, πολιτεύτρια της ΝΔ, σειρά πήρε η τραγουδίστρια Αφροδίτη Μάνου. Ειδικότερα, σε ανάρτησή της ανέφερε: «Δεν κατάλαβα τι κακό έκανε ο Μπογδάνος. Έγραψε ότι υπάρχουν σχολεία όπου τα 9 στα 10 παιδιά είναι αλλοδαπά και για του λόγου το αληθές δημοσίευσε τα ονόματά τους. Κι αντί να σάς πειράζει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά, σάς πείραξε ο Μπογδάνος;». Όπως είναι λογικό, δεκάδες χρήστες έσπευσαν να της απαντήσουν. 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image