Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της αγγελίας για εργασία στη Σύρο, με αποκλειστική απασχόληση τη φύλαξη και φροντίδα 55 γατιών! Η αγγελία απασχόλησε τα ξένα μέσα ενημέρωσης όπως το περιοδικό TIME αλλά και το BBC.

Ads

Λάτρεις των γατιών μπορούν πλέον να βρουν τη δουλειά των ονείρων τους για τη θερινή περίοδο στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου, τη Σύρο, γράφει στην ιστοσελίδα του το περιοδικό Time.

Η δουλειά προσφέρει δωρεάν διαμονή στο ειδυλλιακό νησί του Αιγαίου αναφέρει το BBC. Η αγγελία έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον εκατοντάδων ενδιαφερομένων που έχουν κατακλύσει το Facebook. Το σχετικό post έχει ήδη μοιραστεί πάνω από 20.000 φορές με την ιδιοκτήτρια του καταφυγίου Τζόαν Μπάουελ να δέχεται εκατοντάδες μηνύματα.´Οπως εξηγεί η ίδια, η οποία είναι καλλιτέχνης δεν είναι όλοι κατάλληλοι για τη δουλειά. Προϋπόθεση για να εργαστεί κανείς στο God’s Little People Cat Rescue είναι να είναι πάνω από 45 ετών και να είναι γνώστης της ψυχολογίας της γάτας.

Σύμφωνα με την Telegraph, περισσότερες από 3.000 ηλεκτρονικές αιτήσεις έφθασαν στο μέηλ του καταφυγίου God’s Little People Cat Rescue, και περίπου 1.000 Βρετανοί υπέβαλαν αίτηση προκειμένου να φροντίζουν αυτοί τις γάτες, ενώ κάνουν διακοπές στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου. Ανάμεσα στους αιτούντες υπάρχουν κτηνίατροι, γιατροί και πρόσφυγες.

Ads

Ο άνθρωπος που θα πάρει τελικά τη θέση και θα φροντίζει τις γάτες θα λαμβάνει περίπου 600 ευρώ το μήνα και θα έχει όλα τα έξοδα διαμονής πληρωμένα. Μάλιστα, υπάρχουν μπόνους για όσους είναι κτηνίατροι, έχουν γνώση από ψυχολογία γατών ή διαχείριση αιλουροειδών.

image