Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη (29.06.2022), ζήτησε και έλαβε ο 55χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 46χρονης εν διαστάσει συζύγου του στο Κουκάκι. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ads

Ο 55χρονος, που κατηγορείται για την νέα γυναικοκτονία στο Κουκάκι, οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. Ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος εμφανίστηκε αμετανόητος, δεν ζήτησε συγγνώμη και το μόνο που είπε είναι ότι: «Για τα παιδιά μου λυπάμαι και την μάνα μου».

Ζήλευε παθολογικά την 46χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και πίστευε πως είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Επίσης, έχει βρεθεί το μαχαίρι της κουζίνας, με το οποίο μαχαίρωσε την 46χρονη. Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος συζυγοκτόνος, όταν συνελήφθη, φέρεται να είπε: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ …γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει… και την χτύπησα…».

Σε βάρος του 55χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ αντιμετωπίζει και τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της απειλής εις βάρος της συζύγου του, καθώς σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις που εμπεριέχονται στη δικογραφία είχε απειλήσει την 46χρονη και στο παρελθόν.

Ads

Την ξυλοκόπησε πριν την μαχαιρώσει

Νωρίτερα σήμερα (25.06.2022) δόθηκε στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική εξέταση της 46χρονης, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με 2 μαχαιριές. Ο ιατροδικαστής εντόπισε δύο καίρια χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα. Με το ένα ο δράστης κατάφερε και έκοψε αρτηρίες προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία, και με το άλλο τρύπησε τον πνεύμονα. Η 46χρονη επίσης είχε χτυπήματα και στο πρόσωπο, γεγονός που σημαίνει πως πριν τη σκοτώσει την είχε χτυπήσει επανειλημμένα.