Την πρώτη του κατάθεση μέσα από το νοσοκομείο έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καβάλας ο 55χρονος που σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του την περασμένη Πέμπτη.

Ads

Ο γυναικοκτόνος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Καβάλας με τραύματα στα χέρια και στον λαιμό, καθώς μετά την δολοφονία της φαρμακοποιού αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Διαβάστε επίσης: Μαρτυρία υπαλλήλου της 43χρονης: «Ο δράστης μου έστειλε μήνυμα από το κινητό της»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο 55χρονος, ο οποίος αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Καβάλας το πρωί της Τρίτης (10/05), είπε στους αστυνομικούς:

Ads

«Βρισκόμασταν στο κουζινάκι του φαρμακείου. Εκεί λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μια φορά να μην φύγει από το σπίτι, να μην με εγκαταλείψει. Μου είπε: “Θα ζητήσω διαζύγιο, είμαι αποφασισμένη”. Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα ξαφνικά στον λαιμό, χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι ήταν νεκρή, αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω».

Ο 55χρονος ισχυρίζεται πως δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στο δωμάτιο που βρέθηκε νεκρή η 43χρονη, εντοπίστηκε ένα στρατιωτικό μαχαίρι με το οποίο προκάλεσε τα τραύματα στον εαυτό του. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για το εάν το στρατιωτικό μαχαίρι υπήρχε μέσα στο φαρμακείο ή εάν το πήρε μαζί του, με σκοπό να σκοτώσει την σύζυγό του.