Λεπτομέρειες για την υπόθεση της γυναικοκτονίας 39χρονης στη Στρατονίκη Χαλκιδικής βλέπουν τη δημοσιότητα, η οποία είχε ως «θεατή» το 8 χρονο παιδί του ζευγαριού.

Ads

Ο 8χρονος παραμένει στη ΜΕΘ σε καταστολή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Υπενθυμίζεται ότι το αγόρι βρέθηκε μετά από περίπου πέντε ώρες από οικείο πρόσωπο της οικογένειας δίπλα στη νεκρή μητέρα του τη Δευτέρα (22/5) στη Στρατονίκη Χαλκιδικής.

Η γυναικοκτονία της μητέρας του έγινε μέσα στο παιδικό δωμάτιο και ο 8χρονος τραυματίστηκε από τα σκάγια της καραμπίνας. Οι γιατροί έκριναν ότι την Τρίτη ήταν πολύ νωρίς για να τον ξυπνήσουν.

Το παιδί υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, το τραύμα του στο χέρι είναι βαθύ.

Ads

Σύμφωνα με βαλλιστικό αναλυτή που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Open, τα φυσίγγια που χρησιμοποίησε ο άντρας για να σκοτώσει τη σύζυγό του ήταν διασποράς για μεγάλα πτηνά.

Την Τρίτη (23/5) ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση και διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος πυροβόλησε 4 φορές με την καραμπίνα τη σύζυγό του, η οποία έφερε τραύματα στην πλάτη, στο πρόσωπο, στον τράχηλο, στον ώμο και στη δεξιά μασχάλη. Σύμφωνα πάντα με τα ευρήματα, η γυναίκα προσπάθησε να αμυνθεί βάζοντας τα χέρια στο πρόσωπό της ωστόσο ο σύζυγός της την κυνήγησε μέχρι το παιδικό δωμάτιο, όπου την πυροβόλησε και πάλι, και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του 8χρονου.