Την ώρα που τα επιβεβαιωμένα κρούσματα έχουν αυξητική τάση και απειλούν με δεύτερο κύμα του κορονοϊού, κάποιοι με επικίνδυνο θράσος μπορούν και διοργανώνουν πάρτι, όπως ένας γνωστός επιχειρηματίας στη Μύκονο, προκειμένου να διασκεδάσει με τους φίλους του και να κερδίσει χρήματα.

Ads

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, όχι μόνο δεν τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής που υπάρχουν λόγω του κοροναϊού, αλλά ο χώρος ήταν ασφυκτικά γεμάτος με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός και να πέφτει ο ένας πάνω στον άλλον.

Προκειμένου μάλιστα να αποφύγει τυχόν ελέγχους και πρόστιμα, δεν ανακοίνωσε την τοποθεσία του πάρτι αλλά φρόντισε να ενημερώσει τον κόσμο την ίδια μέσα με δεύτερο μήνυμα τονίζοντας μάλιστα πως το μήνυμα δεν πρέπει να διαδοθεί.

Η πρόσκληση αλλά και αποκλειστικά πλάνα δημοσιεύτηκαν στο parapolitika.gr κι επιβεβαιώνουν την απαράδεκτη πρωτοβουλία του επιχειρηματία με το πάρτι σε εξέλιξη και τον κόσμο χωρίς μάσκες να διασκεδάζουν σε απόλυτο συνωστισμό. Μάλιστα κάποιοι δεν δίστασαν να ανεβάσουν και στο Instagram βίντεο αδιαφορώντας για την πανδημία.

Ads

image

Τα πάρτι στη Μύκονο, που διατηρούνται μυστικά και διοργανώνονται σε κλειστό κύκλο, είναι γνωστά πλέον σε όλους. Δίνονται εκατοντάδες ευρώ για ένα εισιτήριο, όμως, οι διοργανωτές, όπως ο παραπάνω επιχειρηματίας, δεν τηρούν κανένα μέτρο. Αλλά δεν υπάρχει και κανένας έλεγχος παρά τις συνεχείς καταγγελίες που γίνονται.