Τον ιατροδικαστή και όχι τον πατέρα φέρεται να πήρε τηλέφωνο η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει γιατρός του Παίδων.

Ads

Ρεπορτάζ του OPEN αναφέρει πως στις καταθέσεις που υπάρχουν στη δικογραφία, έχει προκαλέσει εντύπωση η περιγραφή των γιατρών για την συμπεριφορά της μητέρας.

Συγκεκριμένα ο γιατρός του Παίδων κατέθεσε: «Όταν έβγαινε έξω (η Ρούλα Πισπιρίγκου) μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ψύχραιμη, απαθής και δεν έκλαψε καθόλου. Η αντίδρασή της δεν ήταν καθόλου φυσιολογική για μια μάνα που της ανακοίνωναν τον θάνατο του παιδιού της. Αυτό που με σόκαρε περισσότερο ήταν η αγωνία της να μεταφερθεί η σορός του παιδιού στην Πάτρα για να γίνει εκεί η νεκροτομή, κάτι που ζητούσε επίμονα.

Μάλιστα, αντί να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της ή συγγενείς της για να τους ενημερώσει για τον θάνατο του παιδιού, πήρε τηλέφωνο ιατροδικαστή στην Πάτρα προκειμένου να γίνει εκεί η νεκροψία-νεκροτομή. Μάλιστα, μας έδινε τηλέφωνο και μας παρότρυνε να μιλήσουμε με τον ιατροδικαστή, κάτι που αρνηθήκαμε γιατί το πρωτόκολλο μας υποδεικνύει να ενημερώσουμε την αστυνομία».