Η πρώην υπουργός της ΝΔ, Μαριέττα Γιαννάκου, εξαπέλυσε πυρά κατά του Αντώνη Σαμαρά και στρέφεται προς τον Κώστα Καραμανλή από τον οποίο θα ζητήσει παρέμβαση για την πορεία της ΝΔ.

Ads

Σχετικά με το ραντεβού με τον πρώην πρωθυπουργού το οποίο τελικά δεν έγινε, η κ. Γιαννάκου είπε μιλώντας στον Real Fm: «Δεν υπήρξε καμία ματαίωση. Αυτό το είπαν φαίνεται γιατί περίμεναν διάφορα κανάλια έξω από το γραφείο του κ. Καραμανλή. Το ραντεβού θα γίνει. Πρέπει να εκφραστούν η ανησυχία για τον Τόπο και για τη Νέα Δημοκρατία σε έναν άνθρωπο ο οποίος είναι αποδεκτός από όλους».

«Η Νέα Δημοκρατία, πρέπει να γίνει ένα ευρωπαϊκό και Δημοκρατικό κόμμα, δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που οι πάντες διορίζονται. Δεν μπορεί να είναι ένα κόμμα που αποφασίζουν 2-3 άνθρωποι. Δεν μπορεί να είναι μια μικρή ομαδούλα η οποία αποφασίσει και στρέφει το κόμμα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση», δήλωσε και συνέχισε:

«Το θέμα μας δεν είναι να φύγει ο Σαμαράς και να μας έρθει ένας άλλος Σαμαράς. Πρέπει να κατανοηθεί και από τον ίδιο τον κ. Σαμαρά ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα. Τόσο καιρό, και 5 χρόνια που ήμουν επικεφαλής των ευρωβουλευτών, ποτέ δεν με ρώτησε κανείς και για τίποτα. Δεν με ρώτησαν καν για το νομοσχέδιο της κ. Διαμαντοπούλου».

Ads