Στόχος είναι να πεισθούν όλοι ότι το κόμμα πρέπει να ακολουθήσει μια ενιαία πορεία υποστήριξε προσερχόμενη στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη. 

Ads

«Οι διαφορετικές αντιλήψεις είναι γνωστές από παλιά αλλά θα πρέπει να δούμε αν κάποιοι μπορούν να ακολουθήσουν μια κοινή συνισταμένη σε μια πλειοψηφική άποψη ή αν θα ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο» τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη. 

«Υπάρχουν δύο διαφορετικές στρατηγικές. Η μια έξω από την Ευρώπη η άλλη μέσα στην Ευρώπη και σε κυβερνητικό επίπεδο αποδείχτηκε ότι δεν μπορούν να συμπορευτούν» είπε ακόμη η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Σήμερα είναι μια συλλογική διαδικασία εξαιρετικά σημαντική για το πώς θα καταλήξουμε στα σωστά συμπεράσματα μέσω ενός ευρέος διαλόγου με πρόταγμα το συμφέρον του κόσμου» πρόσθεσε. 

Ads

Πάντως υπογράμμισε ότι προηγείται η συμφωνία και μετά το τι θα συμβεί στο εσωτερικό του κόμματος. «Το σημαντικότερο είναι κάθε στιγμή να εξυπηρετείς το συμφέρον των πολλών και του ελληνικού λαού. Πρώτα η συμφωνία για το συμφέρον της χώρας και μετά η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Σχετικά με τις εκλογές σημείωσε ότι δεν αποτελούν στόχο αλλά είναι μια διέξοδος όταν απαιτείται.