«Η πιθανή εμπλοκή της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό δημοσιογράφους είναι πολιτικό πρόβλημα και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να εμφανιστεί σαν να πρόκειται για προσωπική μου διένεξη με τον κ. Κουμουτσάκο», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις για τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του εκπροσώπου της ΝΔ με τον Τάκη Μουσσά, βασικό κατηγορούμενο για το κύκλωμα των εκβιαστών δημοσιογράφων.

Ads

Η Όλγα Γεροβασίλη μετά τις αποκαλύψεις είχε ζητήσει από τον εκπρόσωπο της ΝΔ να δώσει εξηγήσεις, με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να ανακοινώνει πως θα καταθέσει αγωγή σε βάρος της κυβερνητική εκπροσώπου. Το Μέγαρο Μαξίμου απαντώντας συνέστησε στον Γιώργο Κουμουτσάκο μαζί με την αγωγή να καταθέσει και τα τιμολόγια που δείχνουν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, ενόψει και τη συζήτησης για τη διαπλοκή και τη Δικαιοσύνη στη Βουλή, αναφερόμενη στην αγωγή που θα καταθέσει σε βάρος της ο Γιώργος Κουμουτσάκος έγραψε στο Twitter: «Το πολιτικό πρόβλημα της πιθανής εμπλοκής της Νέας Δημοκρατίας με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό δημοσιογράφους δεν θα επιτρέψουμε να εμφανιστεί σαν να πρόκειται για προσωπική μου διένεξη με τον κ. Κουμουτσάκο».

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, απαντώντας έγραψε επίσης στο Twitter: «Ούτε εμείς θα σας επιτρέψουμε να συνεχίσετε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο που οδηγείτε την πατρίδα μας».