Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε αδύναμος να αγγίξει το θέμα της διαπλοκής από το βήμα της Βουλής, σχολίασε  η Όλγα Γεροβασίλη σε ανάρτησή της στο Twitter για την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή  για την Παιδεία.

Ads

Στη συζήτηση που διεξάγεται, ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε πυρά κατά της ΝΔ κατηγορώντας την για σχέσεις με τη διαπλοκή, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στρέφει την προσοχή αποκλειστικά στην Παιδεία και να αρκείται στο να πει ότι ο πρωθυπουργός είναι απολογούμενος για τη διαπλοκή κι όχι κατήγορος.

«Αδύναμος να αγγίξει το θέμα της διαπλοκής από το βήμα ο κ. Μητσοτάκης, το αναθέτει στις “πηγές” της Ν.Δ. από τους διαδρόμους της Bουλής», σχολίασε συγκεκριμένα η κυβερνητική εκπρόσωπος, αναφερόμενη σε διαρροή της Πειραιώς που είχε προηγηθεί.

Συγκεκριμένα πηγές της ΝΔ σχολίασαν νωρίτερα: «Υπεύθυνος με προτάσεις και όραμα για την Παιδεία και την Ελλάδα ο κ. Μητσοτάκης. Διχαστικός για τη χώρα και απολογητικός για τις σχέσεις του με τη διαπλοκή ο κ.Τσίπρας».

Ads