«Με νόμο του Τσίπρα» πραγματοποιήθηκε η άδεια του Κουφοντίνα υποστήριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας ότι η 48ωρη άδεια αποτελεί θέμα παγκόσμιας εμβέλειας.

Ads

«Αν η 48ωρη άδεια του Κουφοντίνα δινόταν πριν από την επίσκεψη Τσίπρα στις ΗΠΑ, οι Αμερικάνοι θα ματαίωναν την επίσκεψη», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο «Ε».

Ο Α. Γεωργιάδης συμπλήρωσε ότι τον ανησυχεί η αποθέωση του Κουφοντίνα κατά την έξοδό του από τις φυλακές Κορυδαλλού. «Όσον αφορά το γεγονός ότι κάποιοι συγκρίνουν την περίπτωση του Τεμπονέρα με του Κουφοντίνα, δεν έχει καμία σχέση. 11 δολοφονίες έχει κάνει ο Κουφοντίνας», πρόσθεσε.

Για την υπόθεση των Paradise Papers και την Μαρέβα Μητσοτάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε ότι «η όποια δραστηριότητα της Μαρέβας έχει γίνει πριν έρθει στην αρχηγία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Εξάλλου δεν έχει κρύψει λεφτά».

Ads

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
• Επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Κουφοντίνας

Τέλος, αναφερόμενος στην υπόθεση των εξοπλισμών με την Σαουδική Αραβία, δήλωσε: «Βρωμάει από παντού. Δεν πρέπει ένας εισαγγελέας να μιλήσει με τον Παπαδόπουλο; Είναι εξαιρετικά περίεργη η υπόθεση».