«Μόνο εγώ μπορώ να κερδίσω τον Αλέξη Τσίπρα», είναι το μήνυμα που έστειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία της ΝΔ.

Ads

Μιλώντας στο Mega σημείωσε πως είναι ο μόνος υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ που δεν προέρχεται από πολιτικό «τζάκι», ενώ αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως «είναι άξιος», αλλά «εγώ μπορώ να κερδίσω τον Αλέξη Τσίπρα».

«Είμαι σίγουρος ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει εμένα για αντίπαλό του», δήλωσε σχολιάζοντας τη χθεσινή δήλωση του πρωθυπουργού στη Βουλή όταν, απευθυνόμενος στον Β. Μεϊμαράκη του είπε: «Ελπίζω κ. Μεϊμαράκη να συνεχίσετε και να σας έχω απέναντί μου, να συνομιλούμε και να μου προτείνετε ισοδύναμα».

«Εγώ θα κερδίσω τον Αλέξη Τσίπρα. Η ΝΔ δεν πρέπει να αφήσει τον χρόνο να περάσει γιατί όσο μένει αυτή η κυβέρνηση βλάπτει τη χώρα», επανέλαβε και στη χτεσινή συνέντευξή του στο Star.

Ads

Και πρόσθεσε ότι «τον Ιανουάριο δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε γιατί είχαμε απέναντί μας έναν δημαγωγό που υποσχόταν τα πάντα. Πρακτικά δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε» σημειώνοντας ότι το καλοκαίρι «η ΝΔ έκανε λάθος πολιτικής τακτικής. Ψήφισε το μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου, δίνοντας την ευκαιρία στον λαό να πει ότι όποιον και να ψηφίσει ο λαός θα εφάρμοζε τα ίδια μέτρα. Δεν το χρεώνω στον Μεϊμαράκη, αλλά το ήθελε η πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής ομάδας», ενώ αποκάλυψε πως ψήφισε το πρόγραμμα λόγω κομματικής πειθαρχίας.