«Καταστροφικές» εκτίμησε ο Άδωνις Γεωργιάδης ότι θα είναι οι συνέπειες στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ λόγω του κοινού «μετώπου» με τον ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των υποκλοπών.

Ads

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στο ΣΚΑΪ 100,3 κάνοντας λόγο για «ταύτιση» του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, όπως τόνισε κάνει «πολιτική ζημιά» στον Νίκο Ανδρουλάκη.

Μάλιστα, προέβλεψε πως «στο τέλος θα τους καταστρέψει».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι η υπόθεση των υποκλοπών «δεν είναι ευχάριστη σε κανέναν» και πως «έχει χίλια δίκια» το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που ζητά να διαλευκανθεί, αλλά όπως είπε «είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν είναι εμπλεκόμενος σε αυτή την ιστορία».

Ads

«Θα έπρεπε να είχε ενημερωθεί ο πρωθυπουργός γι’ αυτό ζήτησε και την παραίτηση του μέχρι πρότινος διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτη Κοντολέοντα», υπογράμμισε.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τόνισε ότι η Ευρώπη εισέρχεται στον πιο δύσκολο χειμώνα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και πως ο πρωθυπουργός έβαλε πάνω από το πολίτικο συμφέρον, το συμφέρον του ελληνικού λάου, προκειμένου να μην υπάρχει ακυβερνησία, σε μια τέτοια κατάσταση όπως είναι η ενεργειακή κρίση.