Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού με γκαζάκια που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του στην Κηφισιά, δήλωσε πως «δεν ήταν επίθεση για το “θεαθήναι”, ήταν κανονικό τρομοκρατικό χτύπημα και φαντάζομαι θα ακολουθήσει και προκήρυξη».

Ads

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Ενοχλώ και θέλουν να με τρομοκρατήσουν, απειλούν τη ζωή μου αλλά δεν θα αλλάξω τις ιδέες μου, δεν μπορώ να ζήσω με τον τρόμο, η Δημοκρατία προχωράει». Ωστόσο είπε πως σε αντίθεση με αυτό έχουν φοβηθεί η οικογένειά του και οι εργαζόμενοί του.

Όπως είπε, είναι η πρώτη φορά που προηγήθηκε τηλεφώνημα και εκτίμησε πως ήταν τύχη που εξερράγησαν μόνο τα τρία από τα οκτώ γκαζάκια κι έτσι προκλήθηκαν περιορισμένες ζημιές.

«Είναι εντυπωσιακό ότι εμείς έχουμε ισχυρή ασφάλεια και το τζάμι ράγισε, που είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Έκλεισε ο δρόμος για κάποιες ώρες από την αστυνομία και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία. Έχουμε πάθει υλικές ζημιές αλλά προχωράμε. Ήταν τρομοκρατικό χτύπημα δεν υπάρχει αμφιβολία» πρόσθεσε.

Ads