Η Φώφη Γεννηματά σε ομιλία της χθες το βράδυ, στην Καλλιθέα σχολίασε θετικά την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη για τη δημιουργία του νέου ενιαίου κομματικού φορέα στον προοδευτικό χώρο και για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε.

Ads

«Η παρέμβαση του Κώστα Σημίτη αποτελεί σταθερή στήριξη της προσπάθειας μας για την ενότητα, τη διεύρυνση και την ανανέωση του χώρου μας. Και δικαιώνει τη βαθειά μας πίστη μας ότι η μαζική συμμετοχή των πολιτών για την εκλογή του επικεφαλής, αποτελεί την εγγύηση και την προωθητική δύναμη για την επιτυχία του εγχειρήματος, τη δημιουργία του νέου, μεγάλου και ενιαίου φορέα της δημοκρατικής προοδευτικής Παράταξης» τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία.

Η Φώφη Γεννηματά πρόσθεσε πως όταν το 2015 ανέλαβε την προεδρία του ΠΑΣΟΚ σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία πολλοί αμφισβητούσαν ότι θα έμπαινε στη Βουλή. «Πίστευαν ότι έσβησε ο χώρος, έκλεισε ο ιστορικός μας κύκλος. Και όμως είμαστε εδώ, είμαστε πιο δυνατοί!», υπογράμμισε

«Η μεγάλη δημοκρατική προοδευτική Παράταξη γίνεται και πάλι πρωταγωνιστής των εξελίξεων. Η παρουσία σας, η φωνή σας, τα συνθήματά σας, τα χαμόγελά σας η στήριξή σας εδώ στην Καλλιθέα, είναι η εγγύηση της επιτυχίας μας», κατέληξε στην ομιλία της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ads