«Ο κ. Τσίπρας μιλάει σαν να μη βλέπει και να μην ακούει τι συμβαίνει γύρω του», έγραψε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή την συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Αυγή.

Ads

«Όλα (θα) πάνε καλά, μας διαβεβαιώνει πάλι σήμερα, όμως η ύφεση συνεχίζει να βυθίζει την οικονομία, η αξιολόγηση συνεχίζει να καρκινοβατεί, το ΔΝΤ συνεχίζει να ζητά νέα μέτρα, η χώρα συνεχίζει να απειλείται στο προσφυγικό με κλείσιμο συνόρων και η Τουρκία συνεχίζει να μην χάνει την ευκαιρία αμφισβήτησης της εθνικής μας κυριαρχία», γράφει επίσης η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Την ίδια στιγμή η κοινωνία συνεχίζει να είναι στους δρόμους, κάθε απόπειρα διαλόγου συνεχίζει να προσκρούει στον “κυβερνητικό αυτισμό”, η πολιτική συνεννόηση συνεχίζει να είναι εκτός ατζέντας των κκ Τσίπρα και Μητσοτάκη. Α… ναι … μην ξεχνάμε. Και το καραβάνι των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ συνεχίζει τον δρόμο του. Στην έρημο της πολιτικής και κοινωνικής απομόνωσης του, μέχρι να χαθεί από τον ορίζοντα. Το θέμα είναι να μη χαθεί και η χώρα…», καταλήγει.