Γενική απεργία πραγματοποιούν σήμερα ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ αντιδρώντας στο νέο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που αναμένεται να ψηφιστεί μέσα στο Δεκέμβριο. Τα σωματεία συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια έκαναν πορεία προς τη Βουλή. Κινητοποιήσεις και από το ΠΑΜΕ που πραγματοποίησε συγκέντρωση στην Ομόνοια και πορεία προς τη Βουλή. Μικροεπεισόδια στο Σύνταγμα στο περιθώριο της διαδήλωσης των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ. 

Ads

Η συγκέντρωση και τη πορεία του ΠΑΜΕ

image

image

image

Ads

image

image

image

Ποιοι απεργούν 

Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην απεργία της Πέμπτης που κήρυξαν ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ οι εργαζόμενοι σε τρόλεϊ και λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικό και τραμ, ενώ οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο και τον προαστιακό προχωρούν σε 24ωρη απεργία. Δείτε αναλυτικά πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Στην κινητοποίηση συμμετέχει και η ΠΝΟ, με αποτέλεσμα τα πλοία σε όλα τα λιμάνια της χώρας να μείνουν ακινητοποιημένα από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Στην απεργία της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ συμμετέχουν επίσης ΟΛΜΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία. 

image

image

image

image
Αποχή ανακοίνωσαν και οι δικηγόροι της Αθήνας, αντιδρώντας στις αλλαγές στο Ασφαλιστικό και στην επικείμενη εφαρμογή του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας.