«Το πιο πιθανό είναι να γίνει “γάμος” μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Γιάννη Καλλιάνου. Εγώ αποκλείεται να πάω για “γάμο” με τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε o πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στην αποχώρηση του κ. Καλλιάνου από το κόμμα του.

Ads

«Θα φανεί ποιος πάει για “γάμο”» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας στον ραδιοσταθμό Real δηλώσεις του κ. Καλλιάνου, ο οποίος υποστήριξε πως απεχθάνεται να βαδίζει αντίθετα με τα «πιστεύω» του «όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός Πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα».

Ο κ. Λεβέντης κατηγόρησε τον κ. Καλλιάνο ότι «έκανε του κεφαλιού του» σχετικά με ανακοίνωση που αφορούσε στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη. «Η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι ότι πρέπει να κοπούν οι συντάξεις των πλούσιων για να σταματήσει ο ΕΝΦΙΑ, δεν είναι να βρίζουμε τον Αλεξιάδη και την κυβέρνηση. Αυτό είναι δουλειά της Ν.Δ.» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημείωσε, επίσης, ότι ο κ. Καλλιάνος «είναι πάρα πολύ καλό παιδί, απλά δεν κατάλαβε σε τι κόμμα ήρθε, δηλαδή σε ένα κόμμα που πάμε να χτίσουμε νέα ήθη».

Ads