Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει υπευθυνότητα από τους πολίτες και τήρηση των απαγορεύσεων που έχουν επιβληθεί, φαίνεται πως στο κόμμα του και την κυβέρνηση υπάρχουν πολλοί «ανυπότακτοι». 

Ads

Συγκεκριμένα, το διήμερο που πέρασε, παρά τις αυστηρές απαγορεύσεις λόγω της επιδημίας του κοροναϊού, οι βουλευτές της ΝΔ δεν φαίνεται να πειθάρχησαν ιδιαίτερα. Όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης», αρκετοί βουλευτές και υπουργοί, ανάμεσά τους οι Μ. Χρυσοχοϊδης και Ν. Μηταράκης, μετά την ορκωμοσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, συγκεντρώθηκαν με μια ομάδα «γαλάζιων» βουλευτών στη Μεγάλη Βρετανία, την Παρασκευή. 

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει και η συνάντηση νέων βουλευτών που διοργανώθηκε στο Φλοίσβο και στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι υφυπουργοί Σ. Ζαχαράκη και Ι. Κεφαλογιάννης και οι βουλευτές Κ. Κυρανάκης, Κ. Μπογδάνος, Ν. Δούνια και αρκετοί άλλοι. Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να ανεβάσουν σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας την αγανάκτηση και αρκετών στελεχών και φίλων της ΝΔ. 

image

Ads