Φραστικό επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από το εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στο 3ο δημοτικό σχολείο Νέας Ιωνίας στην οδό Χρ.Σμύρνης, μεταξύ του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και πολιτών που περίμεναν εκείνη την ώρα για να ψηφίσουν.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές αντάλλαξαν χαρακτηρισμούς, χωρίς να είναι γνωστό ποιος ξεκίνησε, ενώ οι πολίτες του φώναζαν «πάρε τις βαλίτσες σου και φύγε».

Σύμφωνα με καταγγελίες μάλιστα ο Αχιλλέας Μπέος φέρεται να επιτέθηκε φραστικά και κατά της υποψήφιας με τον συνδυασμό «Βόλος, έξυπνη πόλη» Σόνιας Χαρανά, η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στο κέντρο για να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα,  ενώ η σύζυγος του κ. Μπέου κατέγραφε το επεισόδιο με το κινητό της μέσα από το αυτοκίνητό της.

Μετά από αυτό η κ. Χαρανά κάλεσε την αστυνομία και ο Αχ. Μπέος απομακρύνθηκε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα προχωρήσει και σε μήνυση κατά του Δημάρχου Βόλου.

Ads

Από το πρωί υπήρξαν καταγγελίες αντίπαλων συνδυασμών κατά του συνδυασμού του Αχιλλέα Μπέου για παράνομη αφισοκόλληση έξω από τα εκλογικά κέντρα, που έφθασαν επισήμως και στην εκλογική επιτροπή ζητώντας την παρέμβασή της.

Πηγή: magnesianews.gr