Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι δηλώσεις του θείου του 40χρονου γυναικοκτόνου από τη Ρόδο στην εκπομπή «Το Πρωινό». 

Ads

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας και καλά κάνει γιατί έτσι πρέπει να είσαι και από εκεί κει πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας είναι σε θέση να προσφέρει. Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας. Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Δεν πήρε ένα όπλο και ξαφνικά κι έκανε έτσι για να φτάσει στο σημείο να κάνει αυτό που έκανε και να αυτοκτονήσει πρέπει να την έχει λατρέψει» είπε αρχικά.

«Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας. Αλλά δεν μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τα τέρατα που τους παρουσιάζετε. Παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή αλλά εξωτερικά μόνο, για το μέσα βάλτε άλλη λεξούλα» συνέχισε.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες του twitter δεν άφησαν ασχολίαστες τις απαράδεκτες αυτές δηλώσεις και γέμισαν τα social media με θυμωμένες αναρτήσεις.

Ads