Αποκαλυπτικό ηχητικό ντοκουμέντο από την καταδίωξη στο Πέραμα όπου ο Νίκος Σαμπάνης έπεσε νεκρός μετά από πυρά αστυνομικών, έφερε στην δημοσιότητα το omnia.tv . Το ηχητικό αποκαλύπτει ότι η αστυνομικοί γνώριζαν ότι δεν είχαν σκοτώσει τον οδηγό.

Ads

Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς ο βασικός ισχυρισμός της υπεράσπισης των αστυνομικών αναφέρει ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν ο Νίκος Σαμπάνης. 

Όπως ακούγεται στους διαλόγους μεταξύ των αστυνομικών που καταγράφηκαν σε ένα από τα βίντεο που τραβήχτηκαν με κινητό τηλέφωνο κοντά στο σημείο της δολοφονίας και είχε δημοσιεύσει η efsyn, ένας από τους αστυνομικούς λέει «ο ένας έφυγε» και συμπληρώνει «ο οδηγός έφυγε», αναφερόμενος στον ανήλικο που οδηγούσε το όχημα και που κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας από τους αστυνομικούς.

Το ηχητικό ντοκουμέντο: 

Σχετικά με το ηχητικό ντοκουμέντο τοποθετήθηκε και ο Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος της οικογένειας Σαμπάνη με ανάρτηση του στο twitter όπου τονίζει ότι καταρρέει ο βασικός υπερασπιστικός ισχυρισμός της ΕΛ.ΑΣ. με αυτό το ηχητικό.

Ads

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι:

«”Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΦΥΓΕ”. Καταρρέει και με ηχητικό ο βασικός υπερασπιστικός ισχυρισμός ΕΛΑΣ και ανδρών της ΔΙΑΣ για τη δολοφονία του 18χρονου Ρομ Νίκου Σαμπάνη στο Πέραμα. Ο Νίκος Σαμπάνης ήταν ο συνοδηγός, ο οδηγός διέφυγε. Ακούστε το ηχητικό στο @omniatv».