Το «τελευταίο αντίο» στον ανατρεπτικό Τζίμη Πανούση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αιφνίδια, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε ηλικία 64 ετών, είπαν συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης.

Ads

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Μανώλης Γλέζος, ο Σταύρος Ξαρχάκος, Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Ναταλί Ρασούλη,ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Λέκκας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Νίκος Κυπουργός, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Γρηγόρης Ψαριανός, ο Ηλίας Ψινάκης. 

Στεφάνια στη μνήμη του έστειλαν o πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η μουσική σκηνή «Κύτταρο» -όπου ο Τζίμης θα εμφανιζόταν τον Μάρτιο-, το Εθνικό Θέατρο, η ΠΑΕ ΑΕΚ -ο Τζιμάκος λάτρευε την ΑΕΚ-, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Έλσα Αϊδίνη, ο Οργανισμός Δικαιωμάτων Τραγουδιστών Ερατώ και άλλοι.

Ο δρόμος μπροστά από το σπίτι του θα πάρει το όνομά του

Ads

Στο μεταξύ σύμφωνα με marathonnews.gr, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, για να τιμήσει τον αγαπημένο του φίλο, Τζίμη Πανούση, αποφάσισε να μετονομάσει το δρόμο μπροστά από την οικία του εκλιπόντος καλλιτέχνη στη Νέα Μάκρη, σε οδό «Τζίμη Πανούση».

image

image

image

image

image