Με τις κάλπες να έχουν ήδη ανοίξει από τις 7 το πρωί, η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία ετοιμάζεται να ασκήσει το εκλογικό δικαίωμα για τις Ευρωεκλογές.

Ads

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα ψηφίσει στις 10:20, στο 91ο εκλογικό τμήμα, στο 21ο Γενικό Λύκειο Αθηνών (Ταϋγέτου 60).

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα ψηφίσει στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς, στο 308ο εκλογικό τμήμα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα ψηφίσει στις 10:00 π.μ. στο Δημοτικό σχολείο Εκάλης (Δεκελείας & Φασιδέρη, Εκάλη).

Ads

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ– Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ψηφίσει στις 10:00 στο 13ο δημοτικό σχολείο Ηρακλείου Κρήτης.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει 11.00 πμ στο 404ο εκλογικό τμήμα του δήμου Νέας Ιωνίας (2ο Γυμνάσιο Ν. Ιωνίας, Κηφισσού 2-4, Νέα Ιωνία.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος θα ψηφίσει στο 1ο Δημοτικό στην Σχολείο Πανοράματος Θεσσαλονίκη, ενώ γύρω στις 10.30 θα επισκεφθεί το 1ο Λυκειο Κορδελιού.

Στην Καλαμάτα θα ψηφίσει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης.

Στο Μοσχοχώρι Πιερίας θα ψηφίσει ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός.

Στο 1ο Λυκειο Αγίας Παρασκευής θα ψηφίσει στις 10:30 η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας θα ψηφίσει στις 10: 30 στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιουπολης.

Ο πρόεδρος του κόμματος Δημοκράτες Ανδρέας Λοβέρδος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 133ο δημοτικό σχολείο Αθήνας στην Κυψέλη.

Στην Ιωνίδειο Σχολή θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30 ο γραμματέας του «Κόσμος», Πέτρος Κόκκαλης.