Νέος διοικητής στο ΓΝ-ΚΥ “Ιπποκράτειο” στην Κω ορίστηκε ο Αναστάσιος Τσαχουργιανίδης, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υγείας στα πλαίσια των διορισμών όλων των νέων διοικητών και αναπληρωτών στα νοσοκομεία του ΕΣΥ.

Ads

Λίγο μετά τον σάλο για τον 80χρονο, πρώην πλέον διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας, τώρα η κυβέρνηση έρχεται μπροστά σε νέο μέτωπο αντιδράσεων για τον νέο διοικητή του νοσοκομείου της Κω, λόγω των εθνικιστικών, ρατσιστικών και ομοφοβικών αναρτήσεών του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη σελίδα του στο facebook κυριαρχούν οι ξενοφοβικές αναρτήσεις, ενώ αφθονούν τα σχόλια με ακραία ρητορική του μίσους και επίκληση πράξεων αυτοδικίας. Ο ίδιος άλλωστε, σε ανάρτηση την οποία κατέβασε από το facebook, απειλούσε με αυτοδικία «όλους τους λαθροπίθηκους (μετανάστες-λαθρομετανάστες)», που τους κατηγορούσε συλλήβδην ότι βεβήλωσαν παρεκκλήσια στη Λέρο, όπως ισχυριζόταν, ενώ αναρωτιόταν αν η Εκκλησία «ασχολείται με τη μη ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ της Ελλάδος».

Ο Αναστάσιος Τσαχουργιανίδης έχει διατελέσει πρόεδρος της Ν.Δ. Λέρου, πρόεδρος του Σωματείου Υπαλλήλων Κρατικού Θεραπευτηρίου Λέρου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παυλή.

Ads

Ιδού κάποιες αναρτήσεις ενδεικτικές των απόψεών του…

image

image

image

image

image
image