Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την καταγγελία Αμερικανού τουρίστα ότι τον χρέωσαν 836 ευρώ για 6 μερίδες καλαμαράκια, οι υπεύθυνοι του καταστήματος στον Πλατύ Γυαλό στη Μύκονο πέρασαν στην αντεπίθεση και δημιούργησαν χολιγουντιανών προδιαγραφών βίντεο και υποστηρίζουν ότι δεν διέπονται από τη λογική της αισχροκέρδειας, αλλά απευθύνονται σε υψηλό πελατολόγιο και προσφέρουν αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες.

Ads

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου μιλώντας στο Open TV εξήγησε ότι «απευθυνόμαστε σε συγκεκριμένο κοινό, το οποίο έρχεται από το εξωτερικό και κυρίως δουλεύουμε με ξένο πελατολόγιο. Αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, ένας απλός Έλληνας δεν μπορεί να το πληρώσει το κόστος».

«Μπροστά στο μαγαζί έχουμε ενυδρεία με ζωντανούς αστακούς, οι οποίοι άλλοι έρχονται από εισαγωγή από τον Καναδά και άλλοι είναι ελληνικοί. Τα όστρακά μας είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στον κόσμο καθώς έρχονται απευθείας από τη Γαλλία με αεροπλάνο» προσθέτει.

Πρωταγωνίστρια του προωθητικού βίντεο είναι μια γοργόνα που καταλήγει στην Μύκονο και μαγεύεται από την ατμόσφαιρα και τους θησαυρούς της θάλασσας που σερβίρονται στο εστιατόριο. Η συγκεκριμένη παραγωγή έχει το δίχως άλλο χολλυγουντιανά χαρακτηριστικά. Η 15 κιλών ουρά της γοργόνας ήρθε από την Αμερική από εξειδικευμένο γραφείο που προμηθεύει όλες τις παραγωγές στο Χόλιγουντ και κόστισε €5.000.