Με τουλάχιστον δέκα μαχαιριές δολοφονήθηκε μια 51χρονη γυναίκα στο διαμέρισμά της στο Περιστέρι, με τον σύντροφό της να παραδέχεται στον γιατρό που τον παρακολουθούσε στο Δαφνί πως αυτός ήταν που την σκότωσε.

Ads

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας έφυγε με άδεια από το Δαφνί, πήγε στο σπίτι της συντρόφου του και τη σκότωσε. Ο δράστης ισχυρίστηκε πως το θύμα του ζήτησε να χωρίσουν, εκείνος θόλωσε, άρπαξε ένα μαχαίρι και την έσφαξε.

Στη συνέχεια πήγε στον ψυχίατρο που τον παρακολουθούσε και ομολόγησε το έγκλημα, υποδεικνύοντας μάλιστα και το σπίτι στο Περιστέρι,  επί της οδού Παραμυθίας, όπου βρισκόταν η νεκρή γυναίκα. Ακολούθως ο ψυχίατρος ενημέρωσε τις αρχές και κλιμάκιο της αστυνομίας μετέβη στον τόπο του εγκλήματος, όπου εντόπισε και το πτώμα της γυναίκας.

Ο 45χρονος δράστης, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και ήταν τρόφιμος στον ξενώνα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε δολοφονήσει στο παρελθόν, πριν από 10 χρόνια, και την τότε σύζυγό του. Είχε προφυλακιστεί και στη συνέχεια αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του στο Ψυχιατρείο.

Ads

Το τελευταίο διάστημα είχε μεταφερθεί στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος. Ακολουθούσε φαρμακευτική θεραπεία, τον παρακολουθούσε ψυχίατρος και φέρεται να παρουσίαζε βελτίωση αποκτώντας και το δικαίωμα να βγαίνει κάθε μεσημέρι. Σε αυτό το διάστημα είχε συνάψει σχέση με τη γυναίκα, την οποία και επισκεπτόταν όταν έπαιρνε την άδειά του.

Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ενώ ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής που έχει αναλάβει και την προανάκριση. Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δήλωσε ότι το θύμα είχε δεχθεί πάρα πολλές μαχαιριές και κατά την πρώτη του εκτίμηση το θανατηφόρο πλήγμα ήταν στο λαιμό.