Πιθανό το σενάριο να έδωσε τέλος στη ζωή του λόγω ερωτικής απογοήτευσης, ο 16χρονος μαθητής που έπεσε από γέφυρα της Αττικής Οδού στην περιοχή του Γέρακα.

Ads

Οι αστυνομικές αρχές, σε κάθε περίπτωση, αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια ή το ενδεχόμενο ο μαθητής να έπεσε από τη γέφυρα της Αττικής Οδού από ατύχημα ή επειδή έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μαθητής φαίνεται να πήγε πρώτα σε μία παιδική χαρά και στη συνέχεια πέρασε τη συρμάτινη περίφραξη δύο μέτρων. Ο μαθητής έβγαλε τα αθλητικά του παπούτσια πριν την μοιραία πτώση, τα οποία βρέθηκαν εκεί κοντά. Φαίνεται μάλιστα να άφησε ένα μήνυμα στο ίδιο σημείο, αφού σχεδίασε πάνω στο λασπώδες έδαφος μια καρδιά και τα τέσσερα γράμματα του υποκοριστικού ονόματος μιας μαθήτριας.

Οι γονείς, ωστόσο, δηλώνουν ότι δεν γνώριζαν τίποτα σχετικά με την ερωτική απογοήτευση του γιου τους. Το ίδιο δηλώνουν οι φίλοι και συμμαθητές του 16χρονου. 

Ads

Η μητέρα του, μιλώντας στο protothema.gr, είπε: «Το παιδί μου ήταν το καλύτερο παιδί όλου του κόσμου. Ήταν ο καλύτερος μαθητής, του κάναμε όλα τα χατίρια, ήμασταν μια πολύ δεμένη και ευτυχισμένη οικογένεια. Δεν ξέρω αν είχε κάποια ερωτική απογοήτευση όπως λένε όλοι, δεν μας είχε πει τίποτα». 

«Αυτό που έκανε ήταν μια σκέψη εκείνης της στιγμής, πιστεύω. Τον περιμέναμε στο σπίτι και δεν ήρθε ποτέ. Πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα Παλλήνης να δηλώσουμε εξαφάνιση και μετά μας είπαν αυτό που έγινε. Ένα αστέρι ήταν ο γιος μου και έσβησε».