Οι επικουρικοί εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ, καταγγέλουν πως δεν έχουν πληρωθεί τους τελευταίους δύο μήνες, με την Ελένη Αναστασιάδου, επικουρική εργαζόμενη, να δηλώνει σήμερα στο OPEN, πως αυτό «είναι το δυσκολότερο κομμάτι της δουλειάς» . 

Ads

Πιο συγκεκριμένα, όπως είχε γίνει ήδη γνωστό από την προηγούμενη Παρασκευή, όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη, οι επικουρικοί υπάλληλοι ενημερώθηκαν από τις κυβερνητικές αρχές πως δε θα πληρωθούν για τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη, με την κυρία Αναστασιάδου, να αναφέρει παράλληλα πως, πέρα από αυτό το ζήτημα, «κανείς δεν εγγυάται ότι θα υπάρξει μονιμοποίηση της σύμβασης τουλάχιστον στην πορεία» .

«Ρισκάρουμε την υγεία μας και υπάρχουν πολλές φορές, στις οποίες καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα περιστατικό άλλου είδους, και στη συνέχεια επιβεβαιώνεται πως ο ασθενής έχει κορονοϊό, ενώ εμείς δε φοράμε την άσπρη στολή για COVID» , αναφέρει επίσης η κα. Αναστασιάδου, ενώ ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, μιλώντας και εκείνος στο OPEN, επανέλαβε τα αιτήματα των εργαζομένων για ένταξη στα βαρεά και ανθυιγεινά επαγγέλματα, για μονιμοποίηση του προσωπικού αλλά και για περαιτέρω προσλήψεις.