Έρευνα στο σπίτι του καταζητούμενου Αναστάσιου Πάλλη στη Βούλα στο πλαίσιο των ερευνών για το οπλοστάσιο της νεοναζιστικής οργάνωσης πραγματοποίησε η αντιτρομοκρατική, εντοπίζοντας ένα οπλοστάσιο με δεκάδες όπλα, εκ των οποίων 20 πυροβόλα. Υπενθυμίζεται πως η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη είχε δώσει εντολή για διερεύνηση των καταγγελιών της σχέσης της Χρυσής Αυγής με τον Α. Πάλλη ο οποίος καταζητείται από τις αρχές, ενώ σε βάρος του υπάρχουν κατηγορίες και για διακίνηση όπλων. 

 
Ο Αναστάσιος Πάλλης καταζητείται για την κακουργηματική αρπαγή του Εντουαρντ Στέισι, πρώην συνεργάτη του και πρώην αξιωματικού του βρετανικού στρατού, άμεση συνέργεια στην κακουργηματική αρπαγή, απόπειρα εκβίασης σε βαθμό κακουργήματος και ηθική αυτουργία στην αρπαγή και την απόπειρα εκβίασης. Ο Πάλλης, που μεταξύ άλλων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων εμφανίζεται και ως μέτοχος της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, κατηγορείται και για την υπόθεση των δανείων της τράπεζας FBB Bank του Βίκτωρα Ρέστη.
 
Ο Έντουραντ Στέισι είχε καταγγείλει πριν από μερικούς μήνες στις αρχές πως σε αποθήκες στο Κορωπί είχε δει χιλιάδες όπλα. Μετά τις συλλήψεις της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής ο Στέισι με νέα αναφορά προς την Εισαγγελία ζήτησε να συσχετισθεί η έρευνα για τη διακίνηση όπλων από τον Πάλλη με την έρευνα για το οπλοστάσιο της νεοναζιστικής οργάνωσης. (Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση του Αναστάσιου Πάλλη και τα όπλα της Χρυσής Αυγής εδώ). 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η έρευνα της αντιτρομοκρατικής στο σπίτι του Α. Πάλλη στη Βουλή πραγματοποιείται μετά από κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα, ο οποίος φέρεται να δήλωσε πως σε χώρο που ανήκει στον εν λόγω καταζητούμενο βρέθηκαν πολλά όπλα.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας στην έπαυλη του καταζητούμενου Αναστάσιου Πάλλη στη Βούλα μέχρι αυτή τη στιγμή (οι έρευνες συνεχίζονται) έχουν βρεθεί και κατασχεθεί:

  • Επτά πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο,
  • δεκατρία πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή,
  • εξήντα μαχαίρια διαφόρων τύπων – πεταλούδες – στιλέτα,
  • δέκα διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και
  • δύο συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser

Εν τω μεταξύ ξεκίνησε από την Τρίτη ο έλεγχος του ΣΔΟΕ στα οικονομικά της Χρυσής Αυγής στα κεντρικά γραφεία της νεοναζιστικής οργάνωσης στη Λεωφόρο Μεσογείων. Το κλιμάκιο ελεγκτών έφτασε στα γραφεία κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας και θα διενεργήσει έλεγχο σε βάθος 12ετίας. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα είδαν τη Δευτέρα το φως της δημοσιότητας πρώην γραμματέας τοπικής της νεοναζιστικής οργάνωσης στα νότια προάστια κατέθεσε μεταξύ άλλων για «εφοπλιστές που στηρίζουν τη Χρυσή Αυγή». Αναφερόμενος στους χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής ο πρώην γραμματέας ανέφερε πως «έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου ονόματα δύο μεγάλων ελλήνων εφοπλιστών. Επί του παρόντος δεν επιθυμώ να τα αναφέρω γιατί δεν έχω διασταυρώσει την πληροφορία αυτή».