Μια 37χρονη στον Βύρωνα, πέταξε πετρέλαιο σε ανήλικες, το βράδυ της Κυριακής, με τον πατέρα μιας εξ’ αυτών, να σημειώνει ότι «δύο κορίτσια, έχουν εγκαύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, καθώς (η 37χρονη) τα περιέλουσε με ολόκληρο τενεκέ πετρέλαιο».

Ads

«Τα παιδιά είναι σε σοκ»

«Τα παιδιά έπαιζαν πιο μακριά από το σπίτι και τα περίμενα την ώρα που έφευγαν για να επιστρέψουμε στο σπίτι. Ήταν μια παρέα επτά ατόμων και η 37χρονη σημάδεψε τα τρία πρώτα κορίτσια στη διασταύρωση της Αγίας Σοφίας με την Καλλιπόλεως», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της ανήλικης, ενώ, σημειώνεται ότι, η 37χρονη, φέρεται να προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς, «ενοχλήθηκε» , από την παρουσία των κοριτσιών, τα οποία έπαιζαν κοντά στην οικία της.

«Γυρίζανε να πάνε σπίτια τους. Ήταν πέντε τα κορίτσια, οι δύο σταματήσανε λίγο πιο πριν, οπότε δεν ακολουθήσανε τις άλλες τρεις. Περπατούσανε και στρίβοντας, ακριβώς στο στενό για να οδηγήσει  στο σπίτι της γιατί εκεί πέρα μένει, τους ήρθε το πετρέλαιο στα μαλλιά, στο σώμα, όλο. Τα έλουσε τα παιδιά αυτή. Τα παιδιά είναι σε σοκ, έχει πειραχτεί η μεμβράνη των ματιών τους. Με το που έγινε το περιστατικό, τα παιδιά ουρλιάζανε, και ακριβώς απ’ τα ουρλιαχτά των παιδιών πήγανε τέσσερα μηχανάκια ΔΙΑΣ, κλείστηκε το τετράγωνο», δηλώνει με τη σειρά της η νονά της 13χρονης, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων, μαζί με μια 14χρονη.

Ads

Και συνεχίζει, αναφέροντας ότι «οι δύο το “φάγανε” στα μάτια. Η μικρή δεν έβλεπε να πάρει στο τηλέφωνο τη μαμά της. Δεν είχε όραση. Ήρθε λοιπόν, η μαμά, έσπευσε και ο μπαμπάς της (…), πήραν κι αυτοί το 100, το ΕΚΑΒ ήρθε και μετέφερε τα παιδιά στο Παίδων, υπήρχε έντονος ερεθισμός από το πετρέλαιο, θα ξεκινήσει μια αγωγή με κολλύρια γιατί το πετρέλαιο έχει την ιδιότητα να θολώνει την όραση, η (…) και η (…) έχουν θέμα με τη μεμβράνη στα μάτια. Ναι μεν, βλέπουν, αλλά έχει πειραχτεί η μεμβράνη των ματιών».

«Ατύχημα»

Από την πλευρά της βέβαια, η 37χρονη, έκανε λόγο για «ατύχημα» και φέρεται να δήλωσε πως το δοχείο με το πετρέλαιο, το έριξε η γάτα που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού. Τέλος, σημειώνεται ότι, έχει σχηματιστεί σε βάρος της δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες.