Έκρηξη από γκαζάκια προκλήθηκε στις 2:40 το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία επιχείρησης της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραμπόφσκι, στου Ψυρρή.

Ads

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, όχι ιδιαίτερα σοβαρές, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν προηγήθηκε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Αναμένεται η ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

Gια «ανελέητη στοχοποίηση» της συζύγου του «από τα υπόγεια του Μαξίμου» κάνει λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σε ανάρτησή του στο Twitter με αφορμή την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Μητσοτάκη.

Ads

«Επίθεση σήμερα το πρωί με γκαζάκια στο γραφείο της συζύγου μου. Εκεί οδηγεί η ανελέητη στοχοποίησή της από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους που έχουν βέβαια στόχο να πλήξουν έμενα. Δεν τους φοβόμαστε και δεν θα τους περάσει», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην καταδίκη της επίθεσης στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβα Μητσοτάκη προχώρησε το Μαξίμου.

«Η ατραπός στην οποία έχει μπει η κυβέρνηση, χτυπάει ευθέως την ποιότητα της δημοκρατίας μας» σχολίασε μέσω Twitter η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. «Όταν στοχοποιείς έναν άνθρωπο επειδή είναι σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ή επειδή είναι επιχειρηματίας, αυτά είναι τα αποτελέσματα» πρόσθεσε.

«Τα έχω περάσει και τα ξέρω. Δυστυχώς η στοχοποίηση αυτής της γυναίκας ήταν τόσο χυδαία που αργά ή γρήγορα θα ερχόταν και αυτό….καταλαβαίνουν που οδηγούν τη Χώρα;» σχολιάσε ο Α. Γεωργιάδης.