Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη σοκαριστική υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι σε 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα.

Ads

Νέο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε στον Ant1 δείχνει αρχικά την 34χρονη να απομακρύνεται από την πολυκατοικία, ωστόσο στο ίδιο βίντεο φαίνονται ακόμη δύο άλλα πρόσωπα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, πρόκειται για δύο μαυροφορεμένες γυναίκες. Σε ό,τι έχει καταφέρει να καταθέσει μέχρι στιγμής η 34χρονη στους αστυνομικούς, περιέγραψε την δράστιδα της επίθεσης με το βιτριόλι ως μια γυναίκα που φορούσε μαύρα ρούχα και  τόνισε πως δεν μπορεί να φανταστεί πως κάποιος θα είχε τόσο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα μαζί της ώστε να κάνει κάτι τέτοιο.

Όπως φαίνεται σε άλλο βίντεο από την περιοχή, η 34χρονη έφτασε στη δουλειά τις στις 9:00πμ το πρωί και πάρκαρε το αυτοκίνητό της. Στη συνέχεια, πέρασε την είσοδο  της εταιρείας και κάλεσε το ασανσέρ. Ωστόσο, η γυναίκα με τη μάσκα είχε στήσει την ενέδρα της από το ασανσέρ και πριν το θύμα της προλάβει να μπει μέσα της πέταξε βιτριόλι στο πρόσωπο.

Μόλις μερικά λεπτά αργότερα, όπως φαίνεται από βίντεο φαρμακείου που βρίσκεται στην περιοχή, άνθρωποι αρχίζουν να τρέχουν για να βοηθήσουν την κοπέλα και να τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Οι συνάδελφοι της νεαρής γυναίκας τη μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και η κατάσταση της χαρακτηρίστηκε από την πρώτη στιγμή αρκετά σοβαρή.